Testimonials
 • Dewdrop L

  Eindelijk zijn plaats gekregen!

  Sequoia Tuinen - België

 • Growdrop L

  In september zijn we in de omgeving van Tessenderlo gaan fietsen en op één van die mooie tochten kwamen wij een Dewdrop tegen. Ik was 'blown away'. Het ontwerp liet me niet los en ik ben dan naar de website gaan kijken. Daar kwam ik te weten dat Andreas ook nog andere zaken maakt, maar wel rond hetzelfde thema. Het heeft niet lang geduurd of de bestelling was buiten. De kleine versie van de Dewdrop is de Growdrop, en die bestaat in twee versies, de M en de L. Meetlat gaan halen en de L besteld. Enkele dagen later stond hij voor de deur. Lezers, koop die handel, groot, heel groot, klein, heel klein, in RVS, in cortenstaal of in't zwart, maakt niet uit. Je haalt een Belgisch kunstwerk in huis.

  Rudy en Hilde - België

 • Dewdrop M

  Genieten ontzettend van de momenten, gezellig samen aan de vuurkorf!

  Ben en Lieve - België

 • Dewdrop L en M

  Naast prachtige vuurkorven levert Glowbus elke keer opnieuw een warm contact. Geen wonder dat de producten van Glowbus dan stuk voor stuk eyecatchers worden, die een plek een mooie extra toets geven. Wij plaatsen ze dan ook al te graag op onze domeinen, waar ze steeds op heel wat positieve reacties van bezoekers kunnen rekenen. En als mensen het verhaal achter de korf dan horen, waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelt, zijn ze helemaal gecharmeerd.

  Kempens Landschap - België

 • Dewdrop M

  Ik heb toevallig via internet de Glowbus vuurkorf gevonden en was meteen verliefd op het model. Na enige overpeinzingen besloten om de Dewdrop M te kiezen voor onze nieuwe veranda en terras. Super service en nog echt ambachtelijk werk met een tikkie kunstgevoel. Snel en correct geleverd, hij staat mooi en werkt ook goed! Meer dan tevreden!

  E. Benist - Nederland

 • Growdrop L

  Growdrop L in cortenstaal aangekocht als cadeau. En wat een voltreffer! Als kaarsenhouder is hij supersfeervol. Zelfs zonder het kaarsje is het een leuke eyecatcher in ons huis. Service verliep vlot. We blijven glowbus zeker volgen.

  V. Winters - België

 • Dewdrop L

  Héél tevreden van deze investering. Het is (door de vorm) een goeie vuurkorf die makkelijk vuur vat én tegelijk een mooi designobject in de tuin. Top!

  P. Geens - België

 • Dewdrop M

  Was destijds op zoek naar enerzijds een kunstwerk voor in de tuin en anderzijds een vuurkorf, omdat we ineens veel thuis waren (normaal reis ik voor het werk de helft van het jaar). Toen dacht ik: “hey, da’s leuk, twee vliegen in één klap”.

  H. Heijkers - België

 • Dewdrop L

  De vuurkorf viert hoogtij dezer dagen. We genieten volop met het ganse gezin!

  K. De Nul - België

Deel je Glowbus® experience

Een leuk moment beleefd met Glowbus® of wil je gewoon iets kwijt over onze samenwerking? Dat horen we graag.

Welk product kocht je?

Voornaam en naam

 

We publiceren nooit je volledige naam of e-mailadres. Deze gegevens vragen we enkel voor interne opvolging.

E-mailadres

Land

Schrijf een kort bericht over jouw ervaring met Glowbus®

tekens resterend

Upload een afbeelding
(optioneel)

Link een video
(optioneel)