Wij creëren

rond

nieuwe werelden

knisperend vuur.

Wij creëren nieuwe werelden
rond knisperend vuur
Het authentieke moment van verbinding rond een vuur hertekenen tot een unieke beleving waar je elke dag opnieuw van kan genieten. Dat is vanaf het begin de visie geweest van Andreas Ketels, kunstenaar en oprichter van Glowbus®.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een structureel onderdeel in alles wat we doen. We willen bewust onze ecologische impact verkleinen en grijpen kansen om mensen uit kwetsbare posities werkgelegenheid te bieden. We verbinden ons met cultuur en natuur.

Glowbus® is handmade

Glowbus® is handmade

Glowbus® is handmade

Niet alleen is de Glowbus® collectie het resultaat van een jarenlang creatief denkproces, elk stuk uit onze collectie wordt gebouwd in een perfecte balans van authentiek handwerk en moderne technieken.

We zijn dan ook trotse bezitter van het ‘Handmade in Belgium’ label.

Glowbus® plantte reeds

0

hectare bos aan

Glowbus® is bewust

Bij elke aankoop van een Glowbus® Dewdrop schenken we een bedrag aan een organisatie die zich inzet voor natuurbehoud, waarmee 25 nieuwe bomen worden aangeplant. Zo werken we samen, boom per boom, aan een fenomenaal Glowbos.

Elk jaar optimaliseren we ons productie- en transportproces, waarbij we steeds zoeken naar meer mogelijkheden om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Glowbus® is duurzaam

We kiezen resoluut voor de duurzaamste materialen. Enkel zo kunnen we de langst mogelijke levensduur van onze collectie garanderen. We willen dat je onbezorgd kan genieten van jouw Glowbus®.

Gedoe met doorroesten, vuurkorven die uit elkaar vallen of die je om de zoveel jaar moet vervangen, daar doen we niet aan mee. Onze keuze voor cortenstaal zorgt voor een 8x langere levensduur tegenover gewoon staal. Zo minimaliseren we ons aandeel in de wegwerpmaatschappij.

Bekijk de collectie

“Al heel mijn leven ben ik gefascineerd door vuur en dingen bouwen. Deze passie deel ik met de wereld dankzij de Glowbus® collectie. Het doet me elke dag opnieuw plezier de dankbaarheid van klanten te ervaren die deze nieuwe wereld van vuur ontdekken en er volop van genieten. Daar deel van uitmaken, is een voorrecht dat ik koester. Het inspireert me om steeds verder te bouwen aan de collectie en de ganse beleving daarrond.”

Vurige groeten,

Andreas Ketels Kunstenaar & oprichter van Glowbus®