Testimonials
 • Dewdrop M

  Zodra ik Andreas en het geweldige merk leerde kennen, was ik verkocht! Het verhaal achter de prachtige collectie, de warmte, de sfeer, de kwaliteit en de geweldige ambacht die hier in schuil gaat is ronduit fantastisch. Persoonlijke aanpak, handgemaakt, eigen design, een kunstwerk dat prachtig staat in onze stadstuin, en een prachtige vuurkorf die voor gezellig warme momenten met vrienden en familie zorgt.

  S. Naesen - België

 • Dewdrop M

  Ik heb een Glowbus gekocht omdat ik wist dat het door een ambachtsman gemaakt was en dat er duurzame materialen gebruikt werden. Tijdens de levering was ik erg onder de indruk van de persoonlijkheid van Andreas. Een creatieve geest, met een passie voor wat hij maakt, maar tegelijkertijd toch met 2 voeten op de grond. Niet het zweverige, maar realistische type kunstenaar.

  M. Verhasselt - België

 • Growdrop M

  Ik stond eens voor een etalage te peinzen wat ik voor mijn vrouw haar verjaardag zou kopen. Mijn oog viel op een kaarsenhouder van Glowbus dat daar stond te pronken. Op de website zag ik dat er drie kleurversies bestaan. Roestvrij staal, zwart en cortenstaal roestbruin. In een opwelling heb ik ze alle drie besteld. Ik heb mijn vrouw nog nooit zo gelukkig gezien.

  T. Serroyen - België

Deel je Glowbus® experience

Een leuk moment beleefd met Glowbus® of wil je gewoon iets kwijt over onze samenwerking? Dat horen we graag.

Welk product kocht je?

Voornaam en naam

 

We publiceren nooit je volledige naam of e-mailadres. Deze gegevens vragen we enkel voor interne opvolging.

E-mailadres

Land

Schrijf een kort bericht over jouw ervaring met Glowbus®

tekens resterend

Upload een afbeelding
(optioneel)

Link een video
(optioneel)